"Perheyrityksemme historia mattojen parissa alkoi vuonna 1975. Vankan kokemuksemme ja ammattitaitomme olemme keränneet vuosien aikana toimimalla niin valmistuksen, tukkumyynnin, vähittäiskaupan kuin vienninkin parissa. Tänä päivänä Mattokymppi on palveleva mattojen erikoisliike sekä maahantuoja.

Palvelemme asiakkaitamme myymälöissämme Jyväskylässä, Espoossa, Vantaalla sekä laajalla jälleenmyyjäverkostolla ympäri Suomen. Autamme mielellämme valitsemaan erilaisiin tiloihin sopivia mattoja ja opastamme niiden hoidossa. Mattojen valmistajien joukko on suuri ja valikoimamme laaja. Tässä blogissa kerromme tarinoita matoista ja annamme vinkkejä sisustukseen ja mattojen hoitoon.

Tervetuloa lukemaan blogiamme ja inspiroitumaan kanssamme! :)"

www.mattokymppi.fi

26. marraskuuta 2015

Kaikki alkaa tästä

Heippa,

Olen Iisa ja olen mattomyyjä!
Heh, uusi juttu vielä mulle itsellenikin. Muutama viikko sitten minut otettiin mukaan ehkä parhaaseen työporukkaan ikinä. Vastaanotto muilta työntekijöiltä on ollut mitä ihanin ja työnteko on ollut mukavampaa ja jännittävämpää kuin koskaan aiemmin elämässäni. Minun 23 vuoden ikään on
mahtunut työtä kaupan kassalla, yrittäjyyttä, maalarin hommia, kahvilatyöskentelyä, pelin pyöritystä kasinolla ja useita muita töitä. Kuulostaa ehkä hassulta,
että mattojen myynti voi olla se jännittävin työ, mutta jo tässä ajassa minullekin on auennut mattojen kaunis maailma ja ne kaikki mahdollisuudet, mitä matot tuovat sisustukseen ja kodin tunnelmaan.

Täytyy myöntää, että itsellä on aina aiemmin ollut halvimpia ja pienimpiä räsymattoja, mitä on kaupasta löytynyt, mutta nyt minun elämäni mattoajat on muuttunut. Ei enää yhtään huonolaatuista räsymattoa minun kotiini! Matto voi itsessään olla kuin upea taideteos ja kun osaa ottaa huomioon oikeat seikat matto-ostoksilla niin matto kruunaa kodin sisustuksen ja tunnelman täydelliseksi. Tässä blogissa tulen antamaan avaimet maton ostoon ja matoista huolehtimiseen. Viime viikkojen aikana minulle on auennut myös aitojen mattojen kauneus ja arvokkuus. Tästä aiheesta jatkan kuitenkin enemmän vasta seuraavassa kirjoituksessa, jossa kerron tarinan aidoista Pakistanilaisita matoista ja niiden matkasta Suomeen.

Sain heti työn alettua kivan lisäyksen nimeeni, some-iisa, mikä kertoo toisen työnkuvani ja haasteeni Mattokympissä. Tässä sitä siis nyt ollaan, blogi aluillaan ja kaikki mahti ideat some-iisan päätä pökerryttämässä. Tule siis mukaani seuraamaan ihania tarinoita matoista sekä perehtymään hoito-ohjeisiin ja sisutsusvinkkeihin. Minä ainakin olen innoissani kuin pieni possu mutalammikossa. :)

Some-iisaEi kommentteja:

Lähetä kommentti