"Perheyrityksemme historia mattojen parissa alkoi vuonna 1975. Vankan kokemuksemme ja ammattitaitomme olemme keränneet vuosien aikana toimimalla niin valmistuksen, tukkumyynnin, vähittäiskaupan kuin vienninkin parissa. Tänä päivänä Mattokymppi on palveleva mattojen erikoisliike sekä maahantuoja.

Palvelemme asiakkaitamme myymälöissämme Jyväskylässä, Espoossa, Vantaalla sekä laajalla jälleenmyyjäverkostolla ympäri Suomen. Autamme mielellämme valitsemaan erilaisiin tiloihin sopivia mattoja ja opastamme niiden hoidossa. Mattojen valmistajien joukko on suuri ja valikoimamme laaja. Tässä blogissa kerromme tarinoita matoista ja annamme vinkkejä sisustukseen ja mattojen hoitoon.

Tervetuloa lukemaan blogiamme ja inspiroitumaan kanssamme! :)"

www.mattokymppi.fi

9. kesäkuuta 2016

Uusia ihastuttavia puuvillamattoja

Kesän uutuuksia Mattokympissä ovat kevyet Runo ja Tarina puuvillamatot.

Iloisen monivärinen Runo räsymatto soveltuu mummolatyyliin tai pelkistetyn sisustuksen väripilkuksi. Toisiinsa soveltuvat vahvat värit antavat matolle ryhtiä ja tekevät pinnasta moniulotteisen.

Tarina on perinteinen rouheasti kudottu räsymatto. Väreinä ovat vihreä, harmaa ja turkoosi. Elävä pinta ja sävyjen vivahteet antavat yksiväriselle matolle rauhallisen ilmeen. Kokeile osana modernia sisustusta tai vie mökille luomaan kodikasta tunnelmaa.

Molemmista matoista on saatavilla useita eri kokoja, 
joihin voit tutustua kotisivuillamme 
Runo harmaalla loimella 80x150.Runo luumun värisellä loimella 160x230. 


 Tarina turkoosi 160x230. 

 


 Harmaa


 Turkoosi


Vihreä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti