"Perheyrityksemme historia mattojen parissa alkoi vuonna 1975. Vankan kokemuksemme ja ammattitaitomme olemme keränneet vuosien aikana toimimalla niin valmistuksen, tukkumyynnin, vähittäiskaupan kuin vienninkin parissa. Tänä päivänä Mattokymppi on palveleva mattojen erikoisliike sekä maahantuoja.

Palvelemme asiakkaitamme myymälöissämme Jyväskylässä, Espoossa, Vantaalla sekä laajalla jälleenmyyjäverkostolla ympäri Suomen. Autamme mielellämme valitsemaan erilaisiin tiloihin sopivia mattoja ja opastamme niiden hoidossa. Mattojen valmistajien joukko on suuri ja valikoimamme laaja. Tässä blogissa kerromme tarinoita matoista ja annamme vinkkejä sisustukseen ja mattojen hoitoon.

Tervetuloa lukemaan blogiamme ja inspiroitumaan kanssamme! :)"

www.mattokymppi.fi

11. toukokuuta 2016

Kevään uutuuksia


Kevään aikana meille on tullut paljon uusia mattoja. Uutuuksista löytyy kaikkea villasta puuvillaan ja käsntehdystä konekutoiseen ja joukkoon saimme myös uuden mattovalmistajan, jolta voimme tilata mittatilaustyönä mm. villasta valmistettuja plyysimattoja. 

 Ensimmäisenä näistä uutuuksista esittelen teille nyt uusia keinokuituisia plyysimattoja, jotka ovat saaneet erittäin hyvän vastaanoton asiakkailta ja moni näistä matoista onkin löytänyt jo kodin. Tässä muutamia kuvia kuorman mukana tulleista taideteoksista. Koot 160x230 ja 200x290.Mukaan mahtui myös uusia lastenmattoja, 
joissa esiintyy mm. pöllöjä, yksisarvisia ja perhosia. Lastenmatot ovat kaikki kokoa 120x170.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti