"Perheyrityksemme historia mattojen parissa alkoi vuonna 1975. Vankan kokemuksemme ja ammattitaitomme olemme keränneet vuosien aikana toimimalla niin valmistuksen, tukkumyynnin, vähittäiskaupan kuin vienninkin parissa. Tänä päivänä Mattokymppi on palveleva mattojen erikoisliike sekä maahantuoja.

Palvelemme asiakkaitamme myymälöissämme Jyväskylässä, Espoossa, Vantaalla sekä laajalla jälleenmyyjäverkostolla ympäri Suomen. Autamme mielellämme valitsemaan erilaisiin tiloihin sopivia mattoja ja opastamme niiden hoidossa. Mattojen valmistajien joukko on suuri ja valikoimamme laaja. Tässä blogissa kerromme tarinoita matoista ja annamme vinkkejä sisustukseen ja mattojen hoitoon.

Tervetuloa lukemaan blogiamme ja inspiroitumaan kanssamme! :)"

www.mattokymppi.fi

22. huhtikuuta 2016

Kevät kutsuu ulos!

Heippa! :)

Pienen tauon jälkeen palasin nyt blogin ääreen ja esittelen teille nyt muutamia jo sisätiloista tuttuja mattoja, jotka sopivat myös ulkokäyttöön.

Kuten sisätiloissa, myös ulkona mattoa voi käyttää rajaamaan alueita ja luomaan tunnelmallista ympäristöä. Esimerkiksi ruokailuryhmän alle asetettu matto rajaa mukavasti pöydän ja tuolit yhdeksi alueeksi, aivan kuten sisälläkin. Lasitetulla parvekkeella matto ja sen ympäröimä kotoisa sisustus luo tunnelman kuin parveke olisi yksi huone lisää.

 Tärkein seikka valitessa mattoa ulos on, että matto on sään kestävä. Tähän meiltä löytyy monta vaihtoehtoa, jotka ovat kaikki keinokuituisia ja homehtumattomia. Luonnonkuituja ei suositellakkaan ulos eikä kosteisiin tiloihin, koska ne saattavat homehtua. Yksi suosituimmista ulkotiloihin sopivista matoista on Louhi, josta on saatavilla useita käytävämatto- ja keskilattiakokoja.Nature-matto on samaa materiaalia kuin Louhi, mutta siinä on pienempi punos, jonka ansiosta pystymme tekemään siitä minkä kokoisen ja muotisen tahansa. Tästä on esimerkiksi helppo tehdä vaikka parvekkeelle koko lattian peittävä matto.Mielestäni yksi hyvin yksinkertaisen kaunis matto ulos on Eevert,
 josta on paria eri keskilattiakokoa.

Pehmeä pintaisesta Brighton-matosta saa myös väriä parvekkeelle ja terassille.
Saatavilla viittä eri väriä ja kolmea eri keskilattiakokoa.


Helios-matosta on mustan, valkoisen ja harmaan sävyjä ja useita eri käytävä- ja keskilattikokoja.Ulkokäyttöön soveltuu myös tämä pehmoinen nukkamatto Outdoor shaggy, jolla saa luotua ruohomaisen tunnelman vaikka ruokailuryhmän alle.


Ja vielä viimeisenä, muttei vähäisempänä nappulapohjainen Terassimatto, josta on itse helppo muotoilla sopiva matto. 


Käy tutustumassa kokoihin ja hintoihin kotisivuillamme osoitteessa www.mattokymppi.fi
Tekstissä olevat linkit vievät kotisivuillemme suoraan kyseisen tuotteen kohdalle.

Lämmintä kevään jatkoa ja kesän odotusta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti